KAW-ELEKTRONIKA Co.Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

KAW ELECTRONICS Co.Ltd

Certificaat
Van goede kwaliteit De enige Cel van de Puntlading voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

KAW ELECTRONICS Co.Ltd

1
KAW ELECTRONICS Co.Ltd
load cells|weighing indicators

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : KAW
Aantal werknemers : 100~130
Jaarlijkse omzet : >lessthan1,000,000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 70% - 80%

Co van de Kawelektronika. is gebaseerd op Shenzhen, ontwikkelen wij ons aan een nationale high-tech onderneming van integratie van R&D, productie en verkoop.  Wij concentreren ons professioneel op het ontwikkelen van & de productie van diverse types van ladingscellen, die indicatoren, elektronische wegende systemen, systeemintegratie wegen en de gezondheidsschalen, vergroot ondertussen assortiment aan druksensor, torsiesensor, vloerschalen, platformschalen en andere fysieke sensoren. Ons verkoopnetwerk omvat geheel land, en gevoerd naar internationale markten uit; wij werken met meer dan 40 landen en gebieden samen.

Wij schikken strikt de productie overeenkomstig internationale wettelijke metrologische organisatie OIMLR60, OIMLR76-normen, hebben onze producten kenmerk zoals anticorrosive, waterdichte, explosiebestendige, shock-proof, bliksembescherming enz.  Ondertussen hebben wij meer dan 40 verschillende types van OIML-Certificaten met inbegrip van de ladingscellen van het legeringsstaal, de cellen van de roestvrij staallading, elektronische wegende indicatoren en platformschalen.

Nu, dragen wij de transformatie en bevorderen van de traditionele verwerkende ondernemingen aan het moderne bedrijf, van de bekende binnenlandse ondernemingen aan het internationale merkbedrijf. Ondertussen, streven wij ernaar om het internationale prima bedrijf samen met onze ontwikkelingsstrategie van „internationalisering, Wetenschap en technologie, diversificatie, collectivisering, sterilisatie“ te bouwen. 

Contactgegevens
KAW ELECTRONICS Co.Ltd

Contactpersoon: Miss. Cassie

Tel.: +86-755-86640413

Fax: 86-755-86640900

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)